Menu
Contact Favorite Caută

Protefix Cremă adezivă Extra Forte cu Mentă

cu efect de prospețime Dispozitiv medical
Adaugă la Produse Favorite
Protefix Cremă adezivă Extra Forte cu Mentă
  • Gustul proaspăt de mentă asigură o senzație de prospețime de durată a cavității bucale
  • Adeziune în mediu umed, direct pe proteză
  • Fixare puternică, extra-forte, pe termen lung
  • Protecție, prin sigilarea marginală efectivă
Disponibil în farmacii sau prin comenzi on-line.
Disponibil în farmacii sau prin comenzi on-line.
Adaugă la Produse Favorite

Uneori, purtatul protezei dentare poate fi un lucru neplăcut, întrucât pot apărea: locuri de presiune ale protezei, instabilitatea protezei dentare sau chiar inflamații ale mucoasei bucale.

Extractul de Mentă conține ingrediente bioactive, recunoscute și utilizate în industria cosmetică pentru proprietățile lor de îngrijire a pielii.

Centrul de cercetări de la PROTEFlX a folosit aceste proprietăți pentru a crea PROTEFlX Cremă adezivă Extra-forte cu Mentă. Datorită capacității sale de adeziune în mediu umed, PROTEFlX Cremă adezivă Extra-forte cu Mentă conferă un sentiment de siguranță în purtarea protezei, însoțit de o senzație de prospețime. Acțiunea este rapidă, dar și de durată și conferă, astfel, siguranță și încredere pentru toată ziua, chiar și în cazul unor probleme dificile de adeziune.

PROTEFlX Cremă adezivă Extra-forte cu Mentă oferă 4 beneficii:

Prospețime: gustul proaspăt de mentă asigură o senzație de prospețime de durată a cavității bucale

Adeziune în mediu umed, direct pe proteză

Fixare puternică, extra-forte, pe termen lung

Protecție, prin sigilarea marginală efectivă care împiedică pătrunderea resturilor alimentare sub proteză.

 

Compoziție & Recomandări
Ingrediente:

Amestec de săruri de sodiu și calciu ale copolimerului de metil vinil eter cu anhidrida maleică, carboximetilceluloză, parafină, vaselină, dioxid de siliciu, ceară albă, mentil-lactat, extract uscat de mentă, ulei de mentă creață, ulei de mentă, azorubină, esterul metilic al acidului parahidroxibenzoic. Nu conţine zinc.

Recomandări:
Dozare şi mod de aplicare:
Protefix Haft-Creme Frisch - Anwendung - ProtefixCurăţati proteza de orice resturi şi depuneri alimentare şi aplicaţi PROTEFlX Cremă adezivă Extra-forte cu Mentă pe proteza umedă, în şanţurile protezei care se aplică pe creasta gingivală. Apăsaţi tubul în treimea inferioară, aproape de orificiul de deschidere. La nevoie, aplicaţi crema adezivă PROTEFlX Cremă adezivă Extra-forte cu Mentă şi pe partea posterioară a protezei superioare, care va adera de cerul gurii.
Dozaţi cu economie PROTEFlX Cremă adezivă Extra-forte cu Mentă, deoarece orice exces ar puteadetermina modificarea adeziunii protezei. Aşezaţi apoi proteza dentară în gură şi apăsaţi ferm câteva secunde, pentru fixarea pe gingie. Aşteptaţi 5 minute pânăla prima masă. Crema adezivă nu va modifica esenţial poziţia protezei.
După aplicarea cremei adezive închideţi tubul cu grijă, menţineţi orificiul curat şi uscat, deoarece pătrunderea oricărui lichid poate provoca întărirea cremei. Resturile de cremă adezivă pot fi îndepărtate cu ajutorul unui beţişor cu vată, înmuiat în ulei comestibil.
În anumite circumstanţe, poate apărea o depunere de ulei, care nu afectează efectul adeziv al cremei. Vă rugăm îndepărtaţi uleiul respectiv.
 
Atenționare:

Contraindicaţii:
Hipersensibilitate la oricare dintre ingrediente.

Efecte secundare:
În cazuri izolate, pot aparea reacţii de hipersensibilitate în membranele mucoase ale cavităţii bucale.Dacă suspectaţi prezenţa unei reacţii de hipersensibilitate, vă rugăm să contactaţi medicul stomatolog.

Vă rugăm să reţineţi următoarele sfaturi importante:
A se folosi numai pe mucoase sănătoase. 
A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
A nu se utiliza după data de expirare.